Toneelvoorstelling Jong Gelre: 'Hotel de Meerpaal'

Cultuur en ontspanning

Weer een nieuwe verbazingwekkende, verbijsterende, grappige, hilarische en onovertroffen voorstelling door het clubje ongeregeld van Jong Gelre. Een gezellige avond ongestoord lachen...! Natuurlijk weer iedere avond afgesloten door de traditionele loterij.

 

Deze keer de voorstelling 'Hotel de Meerpaal'. Pieter en Gerda runnen het gezellige familiehotel. De zaken lopen echter niet al te best en ze zijn van plan het hotel na het zomerseizoen te verkopen. Gerda wilt nu in de winter open blijven, om zodoende wat extra winst te kunnen maken en daarmee de kans te vergroten het hotel tegen een redelijke prijs te verkopen.
Er wordt een advertentie geplaatst en hierop melden zich vijf gasten. Allereerst de tweeling Dora en Clara. Dora is nogal gierig maar Clara laat het geld juist graag rollen. Ook meldt zich een deftige baron, die samen met zijn vrouw en hun huisdame wilt komen overwinteren. Alleen...zijn zij wel echt baron en baronnes?
Ook moet er personeel komen, maar natuurlijk geen duurbetaalde, professionele krachten, want dat gaat ten koste van de winst. Sientje, de werkster, wordt gebombardeerd tot kamermeisje en een joviale buurman moet doorgaan voor portier/huisbediende. Dit vraagt natuurlijk om moeilijkheden!
​Dan is er ook nog een agent die regelmatig binnenkomt voor een borrel. Maar ook voor serieuzere zaken; er blijkt namelijk een bankoverval te zijn gepleegd in het dorp...
​Dit alles leidt onvermijdelijk tot veel lastige, en daarmee komische situaties!

Kaarten zijn te krijgen bij Van Dijk Bloemsierkunst

De voorstellingen in De Essenburcht vinden plaats op:
Zaterdag 3 februari
​Zaterdag 10 februari
Vrijdag 16 februari
​Zaterdag 17 februari

Naar agenda overzicht