Concert Kiek Now Us

Concert Kiek Now Us

De bekende Achterhoekse band Kiek Now us komt op zaterdag 5 maart naar De Essenburcht om een concert te geven. Kaartverkoop en andere informatie volgt! Houd onze website en Facebookpagina hiervoor in de gaten.

De band
Kiek Now Us speelt met een pure mengeling van knallende dialectrock en ouderwetse rock ’n roll, zowel covers als eigen werk, waarbij het kenmerkende enthousiasme van de Achterhoekse band de rode draad tijdens de optredens vormt.

Mede door het nationale succes van de laatste jaren en de interactie met het publiek tijdens de live-shows, verovert Kiek Now Us steeds meer podia, variërend van feesttenten en kermissen tot festivals en zalen.

De band speelde op onder andere De Zwarte Cross, het Høkersweekend en het met 40.000 bezoekers uitverkochte 538 Koningsdag feest in Breda. Daarnaast speelde de band live bij Giel Beelen (3FM), de Freaknacht (3FM) en bij Evers Staat Op (538). Ook was de band te zien in Hart van Nederland (SBS6) als eerste band ter wereld met een echte “keten-tour”.
Kiek Now Us is puur, gemoedelijk, energiek én gezellig. Proosten op het Oosten!

www.kiek-now-us.nl

Aanvang 20.00 uur, en kaarten zijn in de voorverkoop € 10,- ,te koop bij Dio Bea van Lagen, Shell Bouwman,Kootwijjkerbroek.  Aan de deur kost een kaartje € 15,-