Informatieavond 't Zorgkruispunt; thema 'depressie'

met de tags .

Informatieavond 't Zorgkruispunt; thema 'depressie'

Op maandag 9 november a.s. organiseert 't Zorgkruispunt  een informatiebijeenkomst in Kulturhus de Essenburcht met als thema 'Depressie'. Deze avond staat onder leiding van Dr. Wendy Scheffer.

Depressie is een veelvoorkomende stoornis, waar iedereen in zijn leven mee te maken kan krijgen. Een depressie heeft niet alleen invloed op je eigen leven, maar ook op dat van je omgeving. Als de depressie niet vanzelf overgaat en behandeling noodzakelijk is, komen veel mensen uiteindelijk in aanraking met de geestelijke gezondheidszorg. Dan ontstaat vaak een behoefte om antwoorden te krijgen op veel vragen. Tijdens deze avond krijgt u onder andere informatie over symptomen en behandelmethoden. Uiteraard is er ook ruimte voor uw vragen.

U bent van harte welkom!
Naast huisarts Wendy Scheffer, zullen praktijkondersteuner GGZ Miranda Koelewijn en psychiater H.C.M. Mul spreken tijdens de bijeenkomst. Deze avond is bedoeld voor iedereen die zelf of in de omgeving te maken heeft met depressie. U bent van harte welkom vanaf 19.45 uur (aanvang 20.00 uur). De bijeenkomst is vrij toegankelijk, u hoeft zich hiervoor niet aan te melden.