Bruiloft? Wij hebben de ideale trouwlocatie!

Allereerst willen we u van harte feliciteren met uw voornemen om te gaan trouwen. Daar komt vervolgens wel heel wat bij kijken aan organisatie. Gelukkig hoeft u voor de trouwlocatie niet verder te zoeken dan Kootwijkerbroek. Vier uw bruiloft in De Essenburcht en u heeft de dag van uw leven!

Twee soorten bruiloften: overdag en ‘s avonds

Voor uw bruiloft kunt u overdag een kleine groep gasten uitnodigen waarmee u dineert, waarna in de avond een groot feest plaatsvindt waar ook de avondgasten bij uitgenodigd zijn. Wij hebben voor u verschillende arrangementen samengesteld om zowel overdag als ’s avonds een onvergetelijke bruiloft te beleven.

Uw wensen staan centraal

Er zijn meer dan genoeg redenen om voor De Essenburcht te kiezen.  Bij ons staan uw persoonlijke wensen voorop.  Als u voor De Essenburcht kiest,  kiest u  voor gezelligheid en lekker eten en drinken voor een eerlijke prijs. Onze prachtige zalen en de parkeerfaciliteiten maken het geheel compleet.

Bruiloftsarrangementen

Hieronder vindt u arrangementen die perfect passen bij bruiloften. Hoe wilt u uw bruiloft plannen? Wij denken graag met u mee!