Uw Bruiloft vieren? Wij hebben de ideale trouwlocatie!

We willen u van harte feliciteren met uw voornemen om te gaan trouwen! Gelukkig hoeft u voor de trouwlocatie niet verder te zoeken dan Kootwijkerbroek. Vier uw bruiloft in De Essenburcht en u heeft de dag van uw leven!

Veel mogelijkheden

Voor u en uw daggasten kunnen we de gehele dag alles tot in de puntjes verzorgen. Van lunch tot ontvangst tot een heerlijk diner. Ook de receptie 's avonds kunnen wij tot in de puntjes verzorgen. Wij hebben genoeg ruimte voor grote groepen. Er zijn verschillende arrangementen voor u samengesteld om zowel overdag als ’s avonds een onvergetelijke bruiloft te beleven.

Uw wensen staan centraal

Er zijn meer dan genoeg redenen om voor De Essenburcht te kiezen.  Bij ons staan uw persoonlijke wensen voorop.  Als u voor De Essenburcht kiest, kiest u voor gezelligheid en lekker eten en drinken voor een eerlijke prijs. Onze prachtige zalen en de parkeerfaciliteiten maken het geheel compleet.

Bruiloftsarrangementen

Hieronder vindt u arrangementen die perfect passen bij bruiloften. Hoe wilt u uw bruiloft plannen? Wij denken graag met u mee!