Feestzaal huren? Bij ons kunt u goed feesten!

Of u nu een bruiloft of jubileum viert, of dat u een andere reden heeft om een feest te organiseren: de Essenburcht in Kootwijkerbroek is de ideale locatie daarvoor. Als u in de buurt woont, dan kent u ons vast en zeker al door onze ruime ervaring. Woont u iets verder weg, dan zal onze centrale ligging u ongetwijfeld bevallen.

Welke zaal past bij uw feest?

Elk feest verdient een passende zaal. Om die reden heeft u bij ons keuze uit diverse feestzalen, zodat we altijd vanzelf uitkomen bij de ideale variant. Zowel voor een gezellig klein feestje als voor een onvergetelijk groots knalfeest bent u bij ons aan het juiste adres!

Perfect gelegen en goed parkeren

Als uw feestgangers van ver moeten komen, zullen zij blij zijn met de centrale ligging van de Essenburcht. Bovendien hebben we meer dan voldoende parkeerruimte om iedereen een plekje te kunnen bieden.

Feestarrangementen

Uiteraard hoort lekker eten en drinken ook bij een goed feest. Wij denken graag met u mee daarover, want er zijn heel wat mogelijkheden. We hanteren een minimaal aantal van 20 personen voor het verzorgen van uw feest.

Hieronder vindt u arrangementen die perfect passen bij uw feest.

Gerelateerde arrangementen

Hieronder vindt u arrangementen die perfect passen bij bovenstaande soort partij.