Kulturhus

Organisaties en verenigingen die gebruik maken van Kulturhus De Essenburcht delen niet alleen de voordeur. Er gebeurt ook iets extra's; er vinden initiatieven plaats tussen gebruikers van het Kulturhus samen met inwoners en andere organisaties uit Kootwijkerbroek. Dit levert een meerwaarde op voor de dorpsgemeenschap in de vorm van behoud van vitaliteit en leefbaarheid. Vanuit de kulturhusgedachte is het de bedoeling dat de activiteiten mensen samenbrengt, dat er wordt samengewerkt en er wordt gedeeld. Daarmee is Kulturhus De Essenburcht een belangrijke centrale ontmoetingsplek in Kootwijkerbroek.

Om een evenwichtig en veelzijdig programma neer te zetten is er een programmamanager aangesteld die, ondersteund door een programmaraad, hieraan invulling geeft.

Een aantal keer per jaar wordt het activiteitenprogramma huis aan huis bezorgd in Kootwijkerbroek. Ook op deze website is het programma terug te vinden, maar daarnaast treft u hier aanvullende informatie aan over de activiteiten.

Mocht u goede ideeën voor een activiteit of andere suggesties hebben, neemt u dan gerust contact met ons op! Wij hopen dat u deze website regelmatig raadpleegt en zien u graag terug als bezoeker aan Kulturhus De Essenburcht.