Zaterdag 5 mei; Aan tafel bij Kees. Welkom in 'Restaurant De Essenburcht'

Zaterdag 5 mei; Aan tafel bij Kees. Welkom in 'Restaurant De Essenburcht'

De Essenburcht is in het voorjaar, op zaterdag 10 maart en 5 mei, weer het enige, echte Kootwijkerbroekse restaurant! Grote kans dat u de keuken van onze huiskok en gastheer Kees van Wolfswinkel al kent van de vele bruiloften, jubilea of andere feesten waar u bij aanwezig was. Wie kent niet zijn beroemde biefstukjes, gevulde eieren en kip/spekhapjes...

Regelmatig kunt u echter ook terecht om gewoon lekker te komen eten in De Essenburcht; 'aan tafel bij Kees' dus! Een gezellig avondje uit met uw partner, familie of met een groep vrienden. Wij serveren deze avond drie verschillende 3-gangen menu's waaruit u kunt kiezen.

Kosten voor deze avonden bedragen € 25,00 p.p. excl. drankjes. Kinderen zijn ook zeker welkom. Voor hen hebben we een speciaal kindermenu van € 7,50.

Wilt u hiervoor reserveren, belt u dan naar De Essenburcht op 0342-441866 of stuur een mail naar info@essenburcht.nl. Geeft u dan ook eventueel door of er rekening moet worden gehouden met diabetes, allergieën of andere voedselaanpassingen.